Man kan välja på två utbildningsformer.

I båda dessa utbildningarna så är vårt mål att du ska få ett konkurrenskraftigt pris så möjligt.
Vi jobbar också med Eco driving i båda utbildningarna.
Vi har även teorikvällar som du bör gå på för här diskuterar vi mycket och kanske behöver du inte läsa så mycket i boken efter dessa lektionerna.
Vi följer även noggrant upp eleverna i den teoretiska utbildningen så att den harmonerar med körningen.
All teori skriver du hemma via korkort.nu .Du bestämmer själv hur många månader du vill skriva och detta betalar du själv. (Obs: Detta ingår inte i paketen).
Gör gärna något prov hos oss för din egen skull.

Har man läs och skrivsvårigheter då har man stor nytta av våra teorilektioner som är de flesta månaderna, man kan gå flera ggr utan kostnad om man behöver lyssna mer på vissa områden,dessa är givetvis lärarledda ! Det är väldigt få skolor kvar som har teorilektioner för elever !
Själv har jag jobbat på en mellanstadieskola en del år och har hjälpt elever med både stora och små inlärningssvårigheter. Rent läromässigt så lärde jag mig mycket om hur olika vi är som personer här när det gäller att ta in kunskap. Och tycker inte heller att proven i körkort idag är bra anpassade för vissa elever heller.
När du börjat hos oss det är då vi lägger upp om hur vi ska jobba med just dig,det kan man inte svara på innan. Alla är vi ju olika.

Vi har ”Traditonell utbildning ” som innebär att man kör en lektion, får läxa av oss,tränar hemma tills nästa lektion.Det bästa är att ha några bokade tider hela tiden så att man får kontinutet på körningen.Här har man ingen bestämd datum utan när man börjar närma sig slutet på utbildningen (och teorin börjar bli klar)då bestämmer läraren och eleven tillsammans när halka,uppskrivning och uppkörning ska ske.Man kan givetvis prata om det tidigare också. Fördelar med ”Traditionell utbildning” är att man hinner träna mer hemma än när man kör intensivt.Nackdelen är att det kan bli ett mer utdraget körkort men det bestämmer ju man själv hur snabbt man vill det ska gå.

På Intensivutbildningen är det bra om du har en god körvana.Tar ca 3 veckors utbildning inklusive riskettan-halkan (som görs på Trafikskolan) samt teoriprov och körprov som görs på Trafikverket.Sen reserverar vi oss om Trafikverket har väntetider just då som vi inte kan påverka!

Fördelar är att man kan göra det fort om man har bråttom med sitt körkort.

Och har mycket tid till sitt förfogande under några veckor.

Man har kanske tröttnat på den utdragna utbildningen och kanske kommer från en annan skola där detta inte finns.

Vi har Intensivkurser hela året MEN hör av dig i god tid för det kan vara fullt för tillfället.Har du tur så kan vi kanske stoppa in dig direkt.

När du väljer Intensivutbildningen så bokar vi upp en hel del tider sen får vi se om de räcker,kanske kan vi ta bort några eller får lägga till.Det ser läraren och eleven under utbildningens gång.

Obs! Du ska ha betalat INNAN utbildningen påbörjas!!